Arabesca donosi posebno izdanje Minas mljevene kave

Riječ je o tradicionalnoj recepturi mljevene kave koju odlikuje savršen užitak ispijanja, a koju su kupci od kraja studenog imali prilike pronaći na policama trgovačkih lanaca u iznimno atraktivnom izdanju

Arabesca je predstavila limitirano izdanje Minas kave u ekskluzivnom pakiranju od 450 grama. Riječ je o tradicionalnoj recepturi mljevene kave koju odlikuje savršen užitak ispijanja, a koju su kupci od kraja studenog imali prilike pronaći na policama trgovačkih lanaca u iznimno atraktivnom izdanju. Arabesca, kompanija usmjerena na praćenje trendova i stalne inovacije u razvoju proizvoda, ususret euru donosi šest europskih gradova na ambalaži.

Nema sumnje da će potrošači odlično prihvatiti ovaj proizvod, a cijela priča je povezana i s “Arabesca povezuje, #dođinakavu” kampanjom koja je počela na poznatom nacionalnom radiju, nastavlja se na društvenim mrežama na kojima se pripremaju uzbudljiva povezivanja ljudi, te će kruna biti in-store aktivacije na top lokacijama diljem zemlje tijekom blagdanskog razdoblja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakHeineken Hrvatska objavio Izvješće o održivosti za 2021. godinu
Sljedeći članakDomaći trgovački lanac Tommy u suradnji s Monrijem plaćanje u dućanima ubrzao do 60%