Zagrebački trgovački centar Arena Centar obilježio je tijekom proteklog produženog vikenda treću godišnjicu poslovanja uz brojna događanja, performanse i popuste u trgovinama.

“U dva dana rođendanskog slavlja Arena Centar posjetilo je više od 100.000 ljudi. Kad vidimo osmjehe na licima naših posjetitelja, ali i trgovaca, znamo da smo odradili dobar posao”, komentirala je Sanja Vladović, direktorica marketinga Arena Centra.

Rođendanski program bio je organiziran u slavu plesne umjetnosti i talenta brojnih mladih, ali i etabliranih plesača koji su tijekom vikenda oduševili posjetitelje Arena Centra.

Uz brojne sudionike državnog natjecanja u plesu Dancing Steps koji su dobili jedinstvenu priliku da svoj talent predstave pred više od 100.000 posjetitelja u Arena Centru plesale su artistice na svili te čak dvije vodeće plesne skupine Atomic Dance Factory i Megablast. Slavlje je upotpunjeno nastupima Zagrebačkih mališana te jedinstvenim Silent DJ Contestom.

Stručni žiri ovom je prilikom odabrao i po tri pobjednika u dvije kategorije koji su ujedno osvojili i vrijedne nagrade. Najbolji plesači u 2013. godini su: Plesni centar Osmijeh – Black Angels (Zagreb), Plesni klub Dance queen (Kraljevica), Plesni studio Marine Mihelčić (Požega), plesna skupina New dimension (Zagreb), Plesni studio Lazareti (Dubrovnik), te plesna skupina Viva dance (Novi Sad).

Svoju podršku plesačima na sceni dale su i mnoge osobe iz javnog života, ali i sudionici poznatog plesnog showa “Ples sa zvijezdama”. Fotograf Damir Hoyka s kojim Arena Centar planira suradnju na sljedećem seminaru Fotosofia Day, u Arena Centar je stigao u pratnji obitelji dan nakon što je napustio popularni plesni show. Zato je svoj plesni angažman u “Plesu sa zvijezdama” nastavila Nevena Rendeli – zaštitno lice Arena Centra.

Nekoliko stručnih savjeta o plesu Damir je dobio od Ištvana Varge, jednog od najpoznatijih hrvatskih profesionalnih plesača koji je obilježio nekoliko sezona popularnog showa. Na Ištvanove savjete nadovezala se i voditeljica rođendanskog programa Iva Šulentić koja je i sama prije pet godina imala čast sudjelovati u emisiji. Na praznik plesa u Arena Centru tog se vikenda simpatično nadovezala plesna priča poznatog televizijskog show-a.

Kako u talentu i umijeću plesača, posjetitelji Arena Centra uživali su i u brojnim popustima i poklonima koje su za njih pripremile trgovine Arena Centra te su obavili najzabavniji shopping u ritmu muzike za ples.