Belamionix uskoro otvara svoj najveći trgovački centar

Za potrebe hipermarketa u ovom centru Belamionix zapošljava 60 radnika odnosno 50 trgovaca i 10 ugostiteljskih radnika, a informativne razgovore sa zainteresiranima zakazao je za 16. rujna

Kompanija Belamionix iz Brčkog uskoro otvara vrata svog najvećeg prodajnog objekta – Tržnog centra Tuzla. Za potrebe hipermarketa u ovom centru Belamionix zapošljava 60 radnika odnosno 50 trgovaca i 10 ugostiteljskih radnika, a informativne razgovore sa zainteresiranima zakazao je za 16. rujna.

Tržni centar u Tuzli u Ulici Husinskih rudara izgrađen je na prostoru bivšeg proizvodnog pogona tvrtke Resod-Guming. Belamionix je zemljište površine 13.088 četvornih metara kupio 2019. godine plativši ga 1,35 milijuna KM. Površina objekta je 19.830 četvornih metara. U prizemlju je smješten hipermarket, a na katu se nalaze poslovni prostori za iznajmljivanje, restorani i drugi ugostiteljski objekti. Uz objekt je i 150 parkiranih mjesta.

Belamionix je jedan od vodećih trgovačkih lanaca na bosanskohercegovačkom tržištu. Pored razvijene mreže maloprodajnih objekata koju čine trgovački centri, hipermarketi, supermarketi i benzinske pumpe, posjeduje i razvijenu vlastitu distribuciju više od 30.000 artikala čiji su direktni uvoznici iz Turske, Kine, Indije, Irana, Egipta i zemalja EU. Prošle godine, kompanija je ostvarila ukupan prihod u iznosu od 244,4 milijuna KM.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakPoznat program prvog HR.Weekenda
Sljedeći članakHrvatski uredski namještaj među najboljima u Europi