Drogerijski lanac dm u Bosni i Hercegovini s početkom 2022. uvodi dm active beauty program lojalnosti putem kojeg će kupci ostvarivati pogodnosti i uštede.

“Prvi na bh. tržištu, ali i u dm koncernu program lojalnosti ćemo realizirati isključivo putem mobilne aplikacije i digitalne kartice, a sve u duhu nastojanja da u svakodnevnom radu koristimo nove tehnologije koje nam svima olakšavaju svakodnevicu”, naglasila je Admira Isaković, voditeljica Nabave i Marketinga dm-a.

Svi koji se žele uključiti u program lojalnosti moraju s Google Playa ili App Storea besplatno preuzeti dm active beauty (PAYBACK) aplikaciju i instalirati je na svoj mobitel. Nakon jednostavnog procesa registracije, klika na opcije suglasnost i “aplikacija radi”, mogu započeti njeno korištenje.

“Korištenjem dm active beauty aplikacije na jednostavan način registrirani članovi mogu sakupljati bodove i tako ostvarivati uštede. Time su obuhvaćeni svi proizvodi iz dm asortimana, od proizvoda za ljepotu i njegu, preko prehrambenih i proizvoda za domaćinstvo pa sve do proizvoda za bebe, osim, zbog zakonske obaveze, adaptiranih mlijeka i formula za dojenčad. Sakupljeni bodovi na dm online kartici imaju rok važenja tri godine”, pojasnila je Isaković i naglasila da je osim stalnog širenja asortimana dm fokusiran da kupcima uvijek bude bliže i nudi nove pogodnosti.

Uz dm active beauty program lojalnosti, koji je dostupan od 11. siječnja 2022., prilikom svake kupovine obavljene u bilo kojoj dm prodavnici u BiH, u iznosu od 2 KM i više, sve članove programa dm će nagraditi vrijednim bodovima. Aktiviranjem online kupona na dm active beauty aplikaciji svaki kupac ima priliku dobiti i dodatne bodove te tako ih sakupiti više i još brže doći do uštede.
Svi kupci koji se odluče i primati dm newsletter očekuju i informacije o aktualnostima u dm-u i u okviru active beauty programa, kao i atraktivne personalizirane ponude, usluge, nagrade i različita iznenađenja.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!