billa-zagreb-marticeva-otvorenje-001Trgovački lanac Billa sinoć je otvorio svoj 12. supermarket u Zagrebu te ukupno 56. u Hrvatskoj. Novi zagrebački supermarket nalazi se u samom centru grada, u Martićevoj ulici 13.

Svečanosti je prisustvovao gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić, a na otvorenju su se okupljenima obratili predsjednik Uprave Bille Hrvatska Mohamed Bouyaala, član Uprave Martin Missbrandt i financijski direktor Nenad Budimir.

“Uz to što smo kupcima otvorili još jedan ‘kvartovski’ supermarket i postali još dostupniji svim građanima Zagreba, vrlo nam je bitno što smo u ovo vrijeme osigurali i 30 novih radnih mjesta”, rekao je na otvorenju Bouyaala.

Billa u Martićevoj je supermarket srednjeg formata sa 771 m2 prodajne površine, uređene po najmodernijem konceptu prostora i prezentacije proizvoda koji svakodnevnu kupovinu pretvara u iznimno ugodan doživljaj, rečeno je na otvorenju.

Prodavaonica nudi bogato opskrbljen odjel svježih proizvoda, među kojim u trgovcu posebno naglašavaju odjele svježeg mesa, kruha i peciva, voća i povrća te mlijeka i mliječnih proizvoda.

Usto, odjel delikatesa svaki dan na dnevnom meniju nudi kompletne svježe pripremljene obroke, ukusne sendviče, svježe narezano voće i voćne salate, svježe povrtne salate i povrće pripremljeno za kuhanje, veliki izbor pečenog mesa, priloga i gotovih toplih jela.

Osim asortimana prehrambenih proizvoda, supermarket nudi i sve ostalo što je potrebno svakom kućanstvu.

Radno vrijeme Bille u Martićevoj 13 je: pon-sub 7.00 do 21.00 te nedjeljom 7.00 do 18.00 sati.