Najnoviji trendovi iz svijeta ljepote i mode, kombinacije boja s modnih pista, razni make-up savjeti i još puno zanimljivosti, nalazi se na čak 132 stranice prvog broja BC magazina koji je izdala BIPA, poznati austrijski lanac drogerija.

Osim modnih trendova, prijedloga novih parfema i mirisa, te uzbudljivih modnih kombinacija, prvi broj BC magazina nudi i brojne novosti iz asortimana proizvoda Bipinih privatnih marki, poput nove linije prirodne kozmetike bi good.

“Prije nekoliko mjeseci razmišljajući o našim kupcima odlučili smo napraviti nešto malo drugačije i tu se rodila ideja o časopisu. Želja nam je da nas kupci još bolje upoznaju, ne samo putem već prepoznatljivih akcija i odličnih novih proizvoda koje se trudimo uvoditi u naš prodajni asortiman. Ideja je bila da uživamo u jeseni i obojimo je raskošnim bojama kozmetičkih proizvoda”, izjavila je prigodom lansiranja BC magazina Marijeta Duvnjak, direktorica marketinga u tvrtki BIPA Hrvatska.

Prvo izdanje BC magazina odnosi se na sezonu jesen/zima 2014./2015. Tiskani primjerak dostupan je u svim poslovnicama ovog lanca drogerija te je besplatan za sve BIPA Card kupce, a za sve one koji ne posjeduju BIPA karticu cijena časopisa iznosi 3,90 kn.

BC Mag može se prelistati i u online izdanju na www.bipa.hr.