julius-meinl-collection-no2-largeSvojim desetogodišnjim prisustvom na domaćem espresso tržištu tvrtka Bonfanti d.o.o. objedinjuje hrvatski entuzijazam, talijansku kulturu espressa i gotovo 150 godina austrijskog iskustva i kompetencije u poslovanju s kavom.

U prvoj polovici 2007. godine Bonfanti je postala dio grupacije Julius Meinl, industrijskog holdinga s devet međunarodnih podružnica i poslovnim aktivnostima u 70 zemalja.

Julius Meinl Austria GmbH najveće je poduzeće u okviru grupe, koje već 140 godina stječe iskustvo u prodaji kave vrhunske kvalitete, proizvoda od voća i čaja.

Pored proizvodnje kave, grupa Julius Meinl obuhvaća i hipermarket Meinl am Graben (jedna od najluksuznijih trgovina živežnim namirnica na svijetu), Meinl Bank (austrijska privatna bankarska kuća), kao i Meinl nekretnine.

Tvrtka Bonfanti svojim brendovima u HoReCa kanalu – Julius Meinl, Bonfanti espresso italiano i Cremcaffe – espresso kavom opskrbljuje više od 2500 ugostiteljskih objekata.

U maloprodaji je prisutna svojom premium kavom “Julius Meinl Collection N°2” u limenci od 250 gr. koju karakterizira ugodna blaga aroma i puno tijelo.

Tijekom 2011. godine proširit će ponudu svojim visokokvalitetnim džemovima i čajevima.