bruggen-corn-flakes-crunchy-quality-250-gTvrtka Dupin u svom asortimanu nudi visoko kvalitetne žitarice i muesli njemačke robne marke Brüggen.

Prženi-hrskavi corn flakes od najfinijeg kukuruza idealan je za dobar početak dana zbog ugljikohidrata i osam vitamina. Usto, bogat je željezom i drugim sastojcima koji su neophodni za održavanje potrebne vitaminske ravnoteže. Zobene pahuljice Brüggen sastoje se od čiste finske zobi koja je poznata po svojoj svijetloj boji i posebno velikim pahuljicama. Bogata je vitaminima i mineralima i ima izrazito visoku hranjivu vrijednost.

U ponudi Dupina nalazi se i Corn flakes u više vrsta kartonskih pakiranja, od 250 g, 375 g, 500 g i 750 g, te obiteljsko pakiranje od 1 kg, dok je veliko pakiranje od 5 kg uglavnom namijenjeno za hotele. Muesli voćni i čokoladni dolaze u ekonomičnom pakiranju od 750 g i 1 kg.

Voćni muesli sadrže šest vrsta voća – grožđice, sušene banane, kruške, smokve, šljive ili jabuke –  i u svom sastavu imaju 30% voćnih sastojaka.

Brüggen žitarice, pahuljice i muesli mogu se naći na više od 1600 prodajnih mjesta – od trgovačkih lanaca, malih dućana pa sve do hotela. Iako trenutno ne raspolažu egzaktnim podacima o udjelima na tržištu, iz Dupina ističu kako su u zobenim pahuljicama među vodećima na tržištu a u ostalim kategorijama zasigurno među tri najjača brenda.

Trgovcima preporučuju svoje proizvode jer su, kažu u tvrtki, dokazano među najkvalitetnijima, a potrošačima jer već 17 godina Brüggen pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

Od novosti u ponudi izdvajaju Chock’n roll, hrskavi tost s čokoladnim okusom. Konzumiranjem Brüggen Chock’n roll (30 g) i 125 ml obranog mlijeka pokriva se najmanje 31% od preporučenog dnevnog unosa esencijalnih vitamina.

Promotivne i prodajne akcije provode se kontinuirano na svim proizvodima i kod svih trgovaca kako bi ih se što više približilo krajnjem potrošaču, ističu iz Dupina te dodaju kako “Brüggen ima politiku koristiti najkvalitetnije sirovine i najbolju moguću cijenu za tu kvalitetu pa ne ostaje puno prostora za prevelika marketinška ulaganja”.