budi fresh za nas kes nagradna igraU velikoj nagradnoj igri, povodom otvorenja novih trgovina u Avenue Mallu, osvojite fantastični godišnji shopping od nevjerojatnih 24 tisuće kuna te kraljevske tretmane

Povodom otvaranja novih Fresh! trgovina te velikih glazbenih događanja Avenue Mall nastavlja nagrađivati posjetitelje. Od 1. do 31. svibnja sudjelovanjem u velikoj nagradnoj igri “Budi Fresh! za naš keš” najsretniji posjetitelj osvojit će fantastični godišnji shopping u iznosu od čak 24 tisuće kuna te devet kraljevskih tretmana u Avenue Mallu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri dovoljno je obaviti kupovinu u bilo kojem iznosu u maloprodajnim ili ugostiteljskim jedinicama Avenue Malla, popuniti kupon te ga uz predočenje računa ovjeriti na Info pultu i ubaciti u nagradnu kutiju.

Godišnji shopping od 24 tisuće kuna sretni dobitnik moći će koristiti tijekom punih 12 mjeseci u mjesečnim iznosima od dvije tisuće kuna. Uz to, Avenue Mall je pripremio i devet kraljevskih tretmana – oni koji ih osvoje narednu godinu dana uživat će u mjesečnim poklon bonovima koji će redovito stizati na njihovu adresu.

Zamislite da narednih godinu dana ne morati plaćati namirnice – sretni dobitnik kraljevskog tretman u Avenue Mall svaki mjesec će dobivati 500 kuna za kupnju namirnica u Konzumu Super.

Za frizuru će se brinuti frizerski studio Trilab budući u kraljevski tretman spada i 200 kuna mjesečno za friziranje. Sa savršenom frizurom dolazi i idealna kozmetička njega. Kozmetičke tretmane u iznosu od 200 kuna osigurat će kozmetički salon Urban Spa, a isti iznos mjesečno daruje i Iris parfumerija s vrhunskom kozmetikom.

Nakon iscrpljujućeg kraljevskog shoppinga dobro dođe klopa i piće u restoranu Fifty – Fifty koji daruje 200 kuna mjesečno. No, ako i to ne bude dovoljno, sretni dobitnik može produžiti do Lotus bara gdje će uživati u vrhunskim pićima do 100 kuna mjesečno.

Gotovo je nemoguće nakon silnog shoppinga, jela i pića ostati nezaprljan. Zbog toga je tu i kemijska čistionica Clean Express koja daruje kemijsko čišćenje u iznosu od 100 kuna mjesečno, a za isti iznos operite i svoje vozilo u Starwash autopraonici.

Kad smo već kod vozila, sve te silne vrećice nakon kraljevskog shoppinga spremite u svoj automobil za koji je osigurana besplatna godišnja parking kartica Avenue Malla.

Izvlačenje sretnih dobitnika održat će se u petak, 1. lipnja u 18 sati.