Pod krovom trgovačkog centra Avenue Mall Zagreb otvorena je trgovina sportske obuće, odjeće i opreme Sport Vision, priopćeno je iz centra.

Riječ je o prvoj trgovini takvoga tipa u sklopu Avenue Malla koja na više od 1.000 m2 nudi sve vodeće svjetske brendove poput Nikea, Conversa, Adidasa, Reeboka, uz povratak poznatih brendova poput Championa, Sergio Tacchinija, Lonsdalea i drugih.

Impresivni “footwear” zid na preko 50 m s više od 1200 modela sportske obuće i preko 40.000 artikala čini ovu trgovinu jedinstvenom, te je sasvim sigurno smješta u orbitu najboljih sportskih trgovina u Hrvatskoj, navode iz Avenue Malla te dodaju kako se nakon otvorenja prve Sport vision trgovine pripremaju i otvorenja ostalih trgovina diljem Hrvatske.

Otvorenje multibrand trgovine Sport Vision privuklo je mnogobrojne poklonike sportskog života, i sve ostale zaljubljenike u sportsku odjeću i obuću. Duje Čop, Josip Pivarić, Šime Vrsaljko iz NK Dinamo, Predrag Šuput, Marko Tomas, Derwin Kitchen iz KK Cedevita, te Hrvoje Kovačević, Dario Šarić i Pavle Marčinković iz KK Cibone, te hrvatski boksački reprezentativci Borna Katalinić i Danijel Vekić samo su neki od poznatih lica iz javnog i sportskog života koji su posjetili prvi multibrand dućan sportske odjeće i obuće, ističe se u priopćenju.