Međunarodna kompanija cargo-partner otvorit će novi logistički centar na površini od 4.900 četvornih metara u VGP Parku, 20 km jugozapadno od Hamburga, s mogućnošću da se kasnije proširi i na 8.600 četvornih metara.

Skladište će imati 12.000 paletnih mjesta, kao i 600 četvornih metara pik zone za odvajanje sitnih artikala i preko 1.000 četvornih metara blok zone za skladištenje. U novom logističkom centru u Hamburgu na raspolaganju će biti široka lepeza usluga, uključujući i odvajanje robe po nalogu klijenata, kao i sve ostale logističke usluge.

VGP Park Hamburg se nalazi na strateški korisnoj dionici, na autoputu A1 koji vodi od Hamburga do Bremena.

Ova lokacija pruža velike uštede u odnosu na Luku Hamburg ili centar grada. Sve glavne prometne veze su lako dostupne: A1 do Bremena, A7 do Hanovera, A24 do Berlina, kao i A21 i A 22 koji vode prema Travemundu i Rostocku.

Kompanija cargo-partner ima pet ureda u Njemačkoj: u Münchenu, Frankfurtu, Stuttgartu, Düsseldorfu i Hamburgu. Fokus kompanije cargo-partner je trenutno na proširenju logističkih kapaciteta širom svijeta.

U listopadu 2016.godine, shodno potrebama klijenta koji se bavi proizvodnjom elektronike u Šangaju, kompanija je otvorila carinsko skladište koje se prostire na 3.700 četvornih metara. U siječnju 2017. otvoren je logistički centar površine 14.000 četvornih metara za auto proizvođača u SAD-u.

Ove godine u lipnju cargo-partner je proslavio početak izgradnje ekološko održivog logističkog centra s inovativnom strukturom u svom sjedištu, u Beču. (marketnetwork.rs)