pan-lagerAsortiman Carlsberga Croatia sastoji se od internacionalnih, regionalnih i lokalnih pivskih brendova – Carlsberg, Tuborg, Pan (Lager, Zlatni, Bezalkoholni, Radler), Holsten i Kaj te je za hrvatsko tržište uvoznik i distributer za Budweiser Budvar, Guinness i Kilkenny.

Kompanija je tijekom 2010. uvela novu kategoriju na hrvatsko tržište pića lansiranjem jabučnog alkoholnog cidera Somersby. Navedeni brendovi isporučuju se u svim poznatim pakiranjima – povratne i nepovratne staklene boce, PET pakiranja, limenke i točeno pivo.

Najpopularnija pakiranja su 0,5 l povratna staklena boca te PET pakiranja od 2 l, a od brendova je najpopularniji Pan. Proizvodi ove pivovare mogu se pronaći u svim trgovačkim lancima na području Hrvatske osim Lidla. Iz tvrtke ističu kako je udio Carlsberga Croatia u prva tri mjeseca ove godine iznosio oko 17 posto.

“Kvaliteta iznad svega”, misao vodilja osnivača Carlsberg pivovare Jacoba Christiana Jacobsena, njeguje se i danas, 160 godina kasnije, te je i glavna preporuka i za trgovce i za krajnje potrošače, ističu iz koprivničke pivovare.

O novostima u ponudi kažu kako je veliki interes za radlerima potaknuo Carlsberg Croatia da proširi svoju ponudu u ovoj kategoriji nedavnim lansiranjem Pan Radlera s okusom naranče.

“Ususret nogometnoj groznici u Poljskoj i Ukrajini Carlsberg je, kao jedan od najodanijih sponzora Europskog nogometnog prvenstva još od 1988. te službeni partner UEFA EURO 2012, pripremio i posebno pakiranje 3×0,5 Carlsberg uz prigodan poklon – atraktivnu Carlsberg EURO 2012 brendiranu čašu”, navodi Ivana Tavra, specijalist za odnose s javnošću.