franck-espresso-kapsuleUz šalicu omiljene kave lakše je započeti dan, no pritom je vrlo važno koju kavu pijete i na koji je način pripremljena. Ljubitelje espressa pripremljenog uz pomoć profesionalnih aparata u najdražem kafiću zasigurno će razveseliti novitet u ponudi hrvatskog branda kave.

Franck je upravo za njih pripremio pravu poslasticu: sustav kapsula omiljenih Franck Superiore, Stretto Classic espressa koje od sada mogu spraviti i u vlastitom domu. Franck capsule s aparatima u svim Mueller prodavaonicama

Kapsule, punjene svježe prženom i mljevenom kavom u kombinaciji s vrhunskim K-Fee aparatima, svakom espresso ljubitelju omogućuju samostalno pripremanje pravog Franck espressa i bude vrhunskog baristu u svakome, a dostupni su u svim Mueller trgovinama.

Kapsule dolaze u kutijicama od 16 komada (49,90 kn za Superiore i Stretto te 39,90 kn za Classic), a u ponudi je i kutijica s mlijekom od 8 kapsula (19,90 kn) za pripremu latte napitaka koja se može kombinirati sa sve tri vrste espressa.

Nakon umetanja kapsule u aparat švicarske tehnologije, nagrađen Red Dot nagradom za produkt dizajn, potrebno je samo pritisnuti jedan gumb i tako kreirati svoju omiljenu kavu vrhunske kvalitete i okusa.  Aparati su praktični za korištenje i održavanje, stilski usavršeni te nude latte opciju uz kapsule s mlijekom.

franck-kapsuleDostupna su u dva modela, Wave u srebrnoj (799 kn) i Square (599 kn) koji dolazi crvenoj, tirkiznoj i mat crnoj. Kupnjom aparata svaki kupac na poklon dobije i četiri paketa kapsula i dvije kutije kapsula s mlijekom.

Započnite dan uz Franck espresso kapsule u vlastitom domu i okusite lepršave cvjetne note Superiore Espressa na bazi čokolade, probranih zrnaca vrhunskih sorti kava porijeklom iz Srednje i Južne Amerike i Azije.

Stretto Espresso jačeg intenziteta s aromom tamne čokolade, protkanom profinjenim notama crnog ribiza i crvenog grejpa i Classic Espresso koji sadrži prirodno prisutne note karamele prožete aromom lješnjaka i blagim voćnim notama, razbudit će vaša osjetila.

PROMO