Dan muškaraca u Kozmu: Popusti od 40% na muške parfeme

Jeste li znali da se danas obilježava Dan muškaraca? U službenom kalendaru Ujedinjenih naroda od 2000. godine upravo je 3. studeni označen Danom muškaraca, a u Hrvatskoj se obilježava gotovo od uvođenja, odnosno već osmu godinu zaredom. Tim povodom u Kozmo drogerijama su organizirani popusti od 40 posto na sve muške parfeme.

„Iako još uvijek manje poznat od Dana žena, Dan muškaraca iz godine u godinu dobiva na popularnosti pa ova Kozmo srijeda dolazi „kao naručena“ za sve žene koje odluče iznenaditi  svog dečka, muža, brata, oca ili prijatelja njihovim omiljenim parfemom. Dan muškaraca idealna je prilika i za sve muškarce da sami sebe nagrade parfemom ili nekim drugim proizvodom muške kozmetike iz asortimana Kozma“, navode iz te drogerije.

U okviru akcijske ponude iz Kozma izdvajaju parfem Hugo Boss In Motion White edition EDT 40 ml čija je cijena 221,99 kn umjesto dosadašnjih 369,99 kn, potom Puma Animagical EDT 40 ml koji košta 124,79 kn (dosadašnja cijena 207,99 kn), te Bruno Banani Made for men EDT 50 ml za koji je potrebno izdvojiti 124,79 kn umjesto 204,99 koliko je standardna cijena.