Dan škole na rođendanu Avenue Malla

Avenue Mall je najavio početak nove školske godine jučer održanim Danom škole.

Ponovni odlazak u školske klupe obilježile su i mnoge trgovine Avenue Malla zanimljivim programima, nagradnim igrama i natjecanjima. Centar je kroz cijeli dan bio ispunjen veselim dječjim smijehom i žamorom.

Svim školarcima i onima koji će to uskoro postati one2play je pružio mnoštvo zabave uz kostimirane likove i prigodan program; klinci su se također okušali u usporci, utrci spore vožnje na biciklu ili su pak uživali u igranju Ben10 kartaških igara i kreativnim radionicama u organizaciji Turbo Limača.

Najveće zanimanje najmlađih izazvala je lutkarska predstava i animacija koju je organizirao Osh Kosh a sve posjetitelje je razveslio Blitz Cinestar zanimljivom mini nagradnom igrom u kojoj su najbrži sretnici osvojili ulaznice za kino predstave.

Veselja nije nedostajalo niti na glavnoj pozornici gdje su Eko igračke organizirale mini dječju kreativnu radionicu izrade drvenih slova. Svoje aktivnosti predstavila je i Udruga roditelja djece s posebnim potrebama – Puž.

Ipak, glavne zvijezde programa u organizaciji Udruge za školovanje pasa vodiča bili su prekrasni labradori uz koje su djeca naučila kako se ponašati u društvu slijepih osoba i njihovih pasa vodiča.