dorina-domacica-kokos_300g-2395-knNova Dorina Domaćica kokos nastavak je uspješnog spajanja vrhunskih Kraševih brandova. Jedinstvena Domaćica kokos i mliječna Dorina čokolada uz dodatak topive kokos kreme čine Dorinu Domaćicu kokos savršenim čokoladnim užitkom.

Domaćica je desetljećima obiteljska miljenica koja unatoč novim okusima nije izgubila svoju prepoznatljivost te predstavlja jedan od najpoznatijih proizvoda Kraša u regiji i šire.

Ovo ljeto oduševila je svoje obožavatelje ograničenim izdanjem s kokosom koji je zbog velike potražnje postao dio redovne ponude kako bi potrošači u njemu mogli neograničeno uživati cijele godine.

Taj jedinstveni okus keksa u kombinaciji s Dorina čokoladom produžetak je ljeta i nastavak zlatne Kraševe ponude čokolada.

Novi neodoljivi okus sreće potvrda je Kraševe konstantne usmjerenosti na inovacije uz zadržavanje tradicionalne kvalitete kako bi uvijek iznova oduševio svoje vjerne potrošače i osvojio srca novih.

Novi okus sreće dolazi u prepoznatljivom zlatnom pakiranju kao i ostatak co-branding palete Dorina čokolada. Osim zlatne boje, na police dućana stigao je u dva pakiranja: 105 i 300g.