Omiljeni okus lješnjaka za jednostavnu pripremu omiljenih slastica

Dr. Oetker pripremio je pravu poslasticu za sve ljubitelje pudinga, torti i kolača – Special Puding za nougat tortu!

Postojeći asortiman Special Pudinga nadopunjen je omiljenim i trendi okusom nougata koji će oduševiti raskošnom aromom lješnjaka i svima dobro poznatom Dr. Oetker kvalitetom, sljedeći provjerenu i uspješnu recepturu zbog kojeg su Dr. Oetker Special Pudinzi toliko obožavani među potrošačima.

Dr. Oetker Special Puding s okusom nougata krasi svestranost te se može pripremiti kao samostalan lagani desert pružajući vrhunski okus lješnjaka ili kao puding krema za pripremu savršene nougat torte i kolača.

Priprema je brza i jednostavna – dovoljno je samo dodati mlijeko i šećer te promiješati i kremasto savršenstvo je spremno! Njegova posebno bogata i pjenasta tekstura, prilagođena kremama za kolače, donosi užitak okusa kojem nitko neće moći odoljeti!

Slastice s okusom nougata idealne su za sve prigode, a na vama je samo odluka hoćete li uživati u pudingu, omiljenom kolaču ili nougat torti – što god odlučite, kraljevski užitak je garantiran!

Dr. Oetker Special Puding za nougat tortu, odlikuje se atraktivno velikim pakiranjem uz odličan omjer cijene i količine pakiranja od čak 80 g.

Preporučena neobvezujuća maloprodajna cijena Dr. Oetker Special Pudinga iznosi 5,99 kuna.