Ekozona i Organica: Domaće ekološke robne marke

ekozona-pahuljicePrva hrvatska ekološka robna marka Ekozona razvijena je u suradnji tvrtke Biovega i trgovačkog lanca Konzum. Ovaj ekološki brend osmišljen je za supermarkete te je ekskluzivno dostupan u većim formatima Konzuma, a u svom portfelju proizvoda uključuje i žitarice za doručak.

Prema vrijednosnom udjelu na prvome su mjestu Sitne zobene pahuljice 500 g, zatim Zobene pahuljice 500 g, Poppies od prosa 500 g, Poppies od integralne riže 100 g i Pšenične pahuljice 100 g, dok listu zaključuje Integralni corn flakes 375 g.

Organica je drugi kućni brend Biovege u čijoj ponudi su također zastupljene pahuljice, a distribuiraju se u prodajne objekte Bille i Mercatora. Svoje robne marke preporučuju tržištu i kupcima zato što se radi o ekološkim proizvodima najviše kvalitete, koji kao jamstvo posjeduju i ekološki certifikat.

organica-pahuljice“Osim što su ekološki, naši su proizvodi i cjeloviti, što je svakako dodana vrijednost koju vrijedi istaknuti. Konzumirajući naše proizvode potrošači pridonose svom zdravlju, a trgovci kroz naše proizvode nude ono najbolje iz prirode proizvedeno po najvišim standardima kvalitete”, kaže Hana Klain iz Biovege.

Marketinške aktivnosti vezane uz brendove Ekozona i Organica uvijek su fokusirane na policu i krajnjega kupca pa se promotivne akcije u kontinuitetu odvijaju na samim prodajnim mjestima.

U tvrtki smatraju kako je u ovim teškim gospodarskim vremenima najvažnije imati stalnu dinamiku na polici i prodajnom mjestu, a kao jednu od najuspješnijih promotivnih aktivnosti za asortiman pahuljica izdvajaju Dječji sajam u zagrebačkoj Areni.

Prethodni članakdm ostvario više od 1,85 milijardi kuna prometa
Sljedeći članakSpajanja i preuzimanja: Kupovanje kupaca