Najveća domaća internetska trgovina eKupi potpisala je ugovor s GoGreen klasterom koji okuplja više od 700 hrvatskih obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, potvrdili su nam u četvrtak u toj trgovini iz sastava M San grupe u vlasništvu Stipe Matića

Mreža uključenih OPG-a će se, najavljuju, postupno povećavati.

“Ono što im eKupi pruža je široka baza kupaca, marketing, osiguranje svih logističkih aktivnosti i naravno sigurnost plaćanja”, tumače što nude poljoprivrednicima.
Hrana će se nabavljati iz cijele Hrvatske, naglašavaju, a isto tako će biti organizirana i dostava.

“Želja nam je da se mala obiteljska gospodarstva bave svojim core businessom, da se fokusiraju na svoje poslovne ciljeve, da ne moraju razmišljati o marketiranju svojih proizvoda, da se ne moraju brinuti o plasmanu, dostavi. S druge strane želja nam je da tržište prepozna te proizvode kao domaće, proizvedene u Hrvatskoj, te da ono što dođe na stolove naših kupaca bude zdravstveno ispravno, provjereno i svježe. To će kupnjom na eKupi market placeu sigurno i dobiti”, priopćili su.

Koliki promet očekuju od online trgovine hranom, nisu odgovorili, ali kažu da interes na tržištu postoji. Napominju kako je trenutno eKupi jedini web shop koji je ostvario takvu suradnju s malim obiteljskim gospodarstvima. (SEEbiz)