pantene-aqua-light-jelena-radovancevNakon prvog blogerskog natjecanja u Hrvatskoj, marka Pantene ide korak dalje. Djevojke s Facebooka postat će zaštitna lica nove Pantene Aqua Light kolekcije uz koju kosa postaje vidno zdravija, lagana i lepršava tijekom cijeloga dana.

Osam djevojaka koje su prikupile najviše glasova Facebook fanova u nagradnoj igri okupilo se u polufinalu izbora. Zadatak je bio kreativan i poseban. Ostvariti najbolji SWISH trenutak pred tročlanim Pantene žirijem, u kojem je prekrasna, lepršava i lagana kosa u prvom planu.

Odabrane su tri finalistice koje će na jedan dan upoznati život Pantene top modela. Priliku iz snova dobile su Anđelka Brdar iz Osijeka, Ana Buden iz Zagreba i Jelena Radovančev iz Vukovara.

“Prekrasnu kosu nikada ne možete fejkati I jasno je koliko je važna za dobru modnu fotografiju. Upravo nam je to bio osnovni kriterij za odabir finalistica. To su djevojke iz susjedstva koje će na jedan dan osjetiti što znači biti Pantene model”, izjavila je članica žirija, poznata fotografkinja Mare Milin.

Upravo će Milin uz pomoć Pantena pružiti dan iz snova finalisticama koje će se 25. listopada 2012. godine pojaviti na photo shootingu na ekskluzivnom Pantene eventu.

Poput pravih top modela proći će i kroz vješte ruke profesionalnog frizera Krešimira Bezjaka iz Urbana, stiliste Petra Trbovića i vizažistice Simone Antonović. Sve kako bi se iz djevojaka iz susjedstva pretvorile u Pantene zvijezde.

PROMO