Sensation_bojePrvi puta u Hrvatskoj održat će se festival boja – Colors Sensation party, jedinstven event na kojem svi posjetitelji bacaju u zrak boje, stvarajući neponovljivu vizualnu sliku

Po uzoru na iznimno popularne festivale boja, po prvi puta u Hrvatskoj će se 4. kolovoza u Klubu Kalypso na popularnom Zrću održati Colors Sensation party, manifestacija koja će obilježiti ljeto i događaj kojeg neće htjeti propustiti nijedan iskreni ljubitelj vrhunske zabave.

Četvrtog dana kolovoza između 16 i 18 sati nebo iznad Zrća bit će obojeno nepreglednom količinom živih boja, a slika koja će se poslati u svijet bit će najbolja, živopisna reklama za dobru zabavu i izvrstan provod na vrućim plažama.

Za dobru zabavu u Kalypsu zaslužan je Sensation s izrazito malo kalorija i prirodnim sastojcima, koji vjerno prati svoju krilaticu – okus koji razbija monotoniju. Colors Sensation party prvi je događaj ovakve vrste u ovom dijelu Europe, a vjeruje se da će nekoliko stotina ljudi uživati u izazovu bacanja boja i nezaboravnom Sensation provodu.

Colors Sensation party obilježit će rapsodija boja, osvježavajući Sensation okusi, dobra glazba i senzacionalan provod.