U širokom asortimanu čajeva Franck nudi nekoliko linija proizvoda. To su biljni čajevi, voćni čajevi, pravi čajevi (crni, zeleni i žuti čaj), Wellness linija čajeva, Tragom prirode, premium čajevi, sezonski čajevi, Freeze tease i Fora čaj.

Među najprodavanijim okusima, uz šipak i kamilicu, posebno se ističu okusi brusnica i šumsko voće koji dolaze u pakiranjima od 55 g.

“S obzirom na lidersku tržišnu poziciju, Franck čajevi mogu se naći u gotovo svakom maloprodajnom objektu u Hrvatskoj. Vodeći trgovački lanci u svojoj ponudi imaju većinu okusa iz asortimana Franck čajeva, dok se u drogerijama dm-a mogu pronaći proizvodi iz linije Wellness čajeva i Tragom prirode”, navode iz proizvođača.

Kao apsolutni hit unutar asortimana, koji ujedno promovira i potpuno nove kategorije proizvoda na hrvatskom tržištu, navode hladne čajeve sačinjene od 100% prirodnih sastojaka bez šećera i umjetnih sladila te dječje čajeve koji dolaze u dva voćna okusa.

I tijekom ove godine Franck priprema zanimljive nagradne igre i marketinške kampanje, a prva u nizu održat će se tijekom veljače u suradnji s drogerijskim lancem dm.