toni-kaiser-okrugliceAustrijska tvrtka Frisch & Frost s markom Toni Kaiser predstavlja najbolju austrijsku proizvodnju slatkih jela.

Ova robna marka još je od 70-ih godina poznata po svojim zakuhanim i duboko smrznutim okruglicama od dizanog tijesta kako u gastronomiji, tako i u maloprodaji.

Kao jedno od prvih smrznutih jela, okruglice od dizanog tijesta stalni su proizvod u zamrzivačima austrijskih potrošača, restorana i skijališta, a od 2007. godine Toni Kaiser okruglice sa šljivama prisutne su i na hrvatskom tržištu.

Toni Kaiser svoju najveću vrijednost crpi iz domaćih sastojaka i tradicionalne recepture. Okruglice od dizanog tijesta sastoje se od dizanog tijesta s ukusnim, voćnim punjenjem od šljiva. Okruglice su zakuhane pa ih se za konzumiranje treba samo zagrijati parom ili u mikrovalnoj pećnici. Jednostavno ih prelijte s rastopljenim maslacom te posipajte s priloženim makom i šećerom i slastica je gotova!

Frisch & Frost je austrijski specijalist za proizvodnju gotove smrznute hrane kao što su jela od krumpira, slatka jela i finger food. Godine 2009. ovo poduzeće, s oko 275 zaposlenika na dvije lokacije u Austriji, ostvarilo je promet od 68,3 milijuna eura.

„Bauernland“ i „Toni Kaiser“ dvije su robne marke koje Frisch & Frost plasira u maloprodaju, veleprodaju, velike kuhinje, gastronomiju i lance poput McDonald’sa, te u izvoz – prije svega u Njemačku, Veliku Britaniju i zemlje srednje i istočne Europe.