Gordan Radin novi član Agrokorove Uprave

Radin na mjesto izvršnog potpredsjednika za ljudske resurse te pravne i opće poslove dolazi s pozicije člana Uprave Lura ulaganja

Odlukom Nadzornog odbora Agrokorova Uprava osnažena je novim članom, priopćili su iz te tvrtke. Od početka travnja Gordan Radin preuzeo je funkciju izvršnog potpredsjednika za ljudske resurse te pravne i opće poslove.

Goran Radin rođen je 1958. godine u Zagrebu. Zvanje diplomiranog pravnika stekao je na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a položio je i državni stručni te pravosudni ispit pri Ministarstvu pravosuđa i uprave. Stručno usavršavanje nastavio je raznim edukacijama u Sjedinjenim Američkim Državama (University of Pittsburgh, School of Law) te u Edinburghu u Velikoj Britaniji.

Svoju profesionalnu karijeru započeo je 1983. godine u državnoj upravi kao stručni suradnik – savjetnik u tijelima državne uprave na imovinsko-pravnim i stambenim poslovima. Od 1990. do 1991. radi u Izvršnom vijeću Grada Zagreba na poziciji tajnika Vijeća. U kolovozu 1991. godine preuzima funkciju tajnika Vlade Republike Hrvatske. 1993. godine postaje savjetnikom Veleposlanstva Hrvatske u SAD-u, a u siječnju 1995. godine preuzima funkciju šefa kabineta predsjednika u Uredu predsjednika Republike Hrvatske.

U veljači 2000. godine prelazi u kompaniju Dukat d.d. gdje radi do 2007. godine na pozicijama direktora pravnih poslova, predsjednika Uprave te savjetnika Uprave, člana Nadzornog odbora. Od lipnja 2007. do 2010. godine član je Uprave Lura ulaganja d.d.

Prethodni članakAvon preuzeo tvrtku Liz Earle Beauty
Sljedeći članakOsvoji poklon kupnje u Konzumu