Gordana Štikovac je od 1. srpnja 2013. godine imenovana na poziciju direktorice poslovnog sektora Ljepila i tehnologije tvrtke Henkel za Hrvatsku i Sloveniju, izvijestili su iz tvrtke.

Štikovac je do sada bila zadužena za poslovanje ovog sektora samo u Hrvatskoj, a sada preuzima istu odgovornost i za Sloveniju te će, kako se navodi, biti zadužena za rast i razvoj u skladu s vizijom i ciljevima Henkela kao globalnog lidera prepoznatog po visokokvalitetnim brendovima i sistemskim rješenjima za obje zemlje.

“Iznimno se veselim novim izazovima i odgovornostima u Sloveniji. U Henkelu sam već 19 godina, te sam imala priliku tijekom karijere proći razne pozicije i profesionalno se izgrađivati. Imam sjajan tim, i u Hrvatskoj i u Sloveniji, te sam sigurna da ćemo postavljene ciljeve postići primjenjujući jasno postavljenu strategiju”, izjavila je Štikovac.

Gordana Štikovac se 1994. godine pridružila tvrtki Henkel u marketingu sektora za pranje i čišćenje u domaćinstvu. Odgovornost za poslovni sektor ljepila u Sloveniji preuzima od Andreja Polaniča koji se pridružuje Henkel Globalnom prodajnom timu ljepila.