hercegovina-vino-zilavka-mostar-075hercegovina-vino-romanca-075Asortiman tvrtke Hercegovina vino sastoji se od alkoholnih i bezalkoholnih napitaka vlastite proizvodnje, a također distribuiraju i nekoliko drugih brendova kao što su Zdenka i Radenska.

Alkoholni program se najvećim dijelom sastoji od vina, iako uskoro započinju i s proizvodnjom različitih rakija i likera.

Od vina se u ponudi nalaze: Kameno (suho bijelo), Žilavka Mostar (suho bijelo), Blatina de Broto (suho crveno), Vranac (suho crveno), Chardonnay (suho bijelo), Cabernet sauvignon (suho crveno), Hercegovačka Blatina, Hercegovačka žilavka, Hercegovački vranac, Romanca (polusuho crveno), te nekoliko stolnih vina.

Od bezalkoholnog programa u ponudi se nalaze: voćni sokovi robne marke Hevi u staklenoj i purepack ambalaži, sokovi Frutko u PET i purepack ambalaži te ledeni čaj Santea u PET ambalaži.

Tvrtka Hercegovina vino na hrvatskom tržištu je prisutna desetak godina, a zahvaljujući prepoznatoj kvaliteti i povoljnim cijenama sve su uspješniji.

Uvoznik i distributer za Hrvatsku je Hercegovina vino d.o.o. Zagreb sa sjedištem u Sesvetama.