HIPP Croatia pokrenuo je akciju za donaciju financijske pomoći nastradalom gradu Glini i okolnom području. Za svaki prodani proizvod koji se proizvodi u Glini, HiPP žitne kašice i HiPP gotove mliječne kašice, u razdoblju od 15. siječnja do 30. lipnja ove godine, HiPP d.o.o Croatia će donirati jednu kunu za obnovu Gline.

“Nadamo se da su najteži dani iza svih nas. Vjerujemo da dolaze vedriji dani i da zajedničkim snagama možemo pomoći stanovnicima Gline i svih okolnih područja za njihovo bolje sutra”, poručuju iz HiPP d.o.o. Croatia.

Sjedište tvrtke HiPP d.o.o. Croatia je u Glini, a u tom je gradu i tvornica u kojoj se proizvode HiPP dječje žitne kašice i HiPP gotove mliječne kašice. Suhe kašice proizvedene u Glini izvoze se u pedesetak država svijeta. Više od 200 djelatnika tvornice HIPP u Glini stanovnici su potresom nastradale Sisačko – moslavačke županije, a najvećim dijelom djelatnici dolaze iz Gline i okolnih sela.

Iako je i sama tvornica pretrpjela oštećenja u razornom potresu, te je proizvodnja na žalost trenutno zaustavljena, najveća briga tvrtke HIPP je u ovom trenutku pomoći svojim djelatnicima, svim građanima Gline i okolnih sela kao i samom gradu Glini, zaključuje se u objavi HIPP-a.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!