Sretni ste vlasnik caffe aparata, volite cappuccino, macchiato ili latte, a usput tražite ukusnu alternativu mlijeku za kavu? Vaša potraga je završena. Kava je ključna za rano jutro, podne, poslije podne…, a koliko je tek kava bolja ako u nju dodate malo biljnog savršenstva?

U 2020. godini Alpro hrabro ulazi u kategoriju kave lansirajući dva nova člana u obitelj Alpro napitaka – Barista zob i Barista badem napitke, namijenjene za kućnu upotrebu u kombinacijama s kavom koji se lako pjene i ne stvaraju grudice.

Već samo ime govori za koga i što su namijenjeni – konkretno za ljubitelje kave, kućne bariste, koji mogu napraviti istu kvalitetnu kavu kod kuće kao što bi je dobili u caffe baru i koji ne žele raditi kompromise u kvaliteti i okusu, te za postojeće korisnike koji već uživaju u Alpro proizvodima i žele superioran proizvod za njihovu kavu kod kuće.

Barista zob svojim neutralnim okusom omogućava da možete uživati u 100% aromi svoje savršene kave, dok Barista badem daje dašak orašastog i egzotike u vašu svakodnevicu.

Oba proizvoda dolaze u litrenim pakiranjima i nakon otvaranja mogu se nekoliko dana držati u hladnjaku tako da nema bojazni da će propasti ako imate malo kućanstvo ili pijete samo šalicu-dvije kave na dan. Upute su jednostavne i Bariste treba tretirati kao kravlje mlijeko u proizvodnji pjene, dakle, napitak mora biti prethodno ohlađen, a temperatura pare u vašem caffe aparatu oko 65-70 stupnjeva Celzija.

Postanite hit barista među ukućanima i prijateljima i stvarajte nove, 100% biljne rituale uz nove Alpro barista napitke!

Encian d.o.o.
Gospodarska 16b Donji Stupnik, 10250 Lučko
T: +385 1 6531 111, F: +385 1 6531 114
e-mail: encian@encian.hr
Web: www.encian.hr