Foto-BrickbyBrick-naseljeBrick by Brick, hrvatski inovativni brend igračaka koji obuhvaća seriju modela edukacijskih drvenih slagalica različitih modela građevina, od danas je dostupan u trgovinama domaćeg trgovačkog lanca Offertissima.

Ulaskom na police trgovačkog lanca s nacionalnom pokrivenošću, Brick by Brick se u kratko vrijeme pozicionirao kao jedan od najznačajnijih domaćih proizvođača igračaka koji je svoj proizvod uspio razviti, standardizirati proizvodnju i kvalitetu, komercijalizirati i ispuniti zahtjevne uvjete za suradnju s trgovačkim lancima.

Ono po čemu se Brick by Brick razlikuje od ostalih popularnih igara za slaganje je to što elementi od kojih se grade njihovi modeli nemaju definiran točan položaj određen sustavom utora ili klik-klak sustavima, već se modeli slažu po principu zidanja.

Dok definirani sustavi slaganja elemenata u sličnim igrama djecu uče tek traženju odgovarajućih dijelova i ponavljanju naučenog, Brick by Brick potiče djecu da kroz igru razmišljaju i planiraju uz puni fokus igre na razvoju njihove snalažljivosti, pažnje, i kreativnosti.

“Izuzetno smo ponosni što nas je Offertissima prepoznala kao ozbiljnog proizvođača igračaka koji ima što za ponuditi tržištu i zna kako to prezentirati. Zahvalio bi Offertissimi što podržava domaće proizvođače kojima se u ogromnoj ponudi nije lako probiti do trgovačkih polica pa su osuđeni na sajmove i razne manifestacije te manje dućane, što ograničava distribuciju i pravi tržišni potencijal proizvoda. Brick by Brick je jedinstven koncept igračke koja, osim zabave, u sebi sadrži i jaku edukativnu i socijalnu komponentu, po čemu se razlikuje od većine igračaka na tržištu. Mi imamo velike planove s Brick by Brickom, pokušat ćemo dodatno proširiti distribuciju u Hrvatskoj, no krećemo i na sajmove igračaka u Njemačkoj i Italiji”,  izjavio je Jadranko Pongrac, idejni tvorac i proizvođač Brick by Bricka.

brick by brickAsortiman Brick by Brick nudi osam različitih modela građevina poput različitih urbanih kuća, vatrogasne postaje, kolodvora, benzinske postaje i sl., kao i rinfuzna XL te XXL pakiranja drvenih elemenata.

Osim modela građevina, asortiman uključuje i različita drvena vozila poput automobila, brodova, letjelica, zatim ograde, prometne znakove, kao i podloga na koju se izgrađeni modeli slažu a na kojoj se nalaze iscrtane najrazličitije prometne situacije.

Na taj način, slažući i gradeći svoj Brick by Brick svijet, djeca kroz igru razvijaju i osjećaj za snalaženje u prometnim situacijama te stvaraju širu sliku o okolini.

Brick by Brick je u potpunosti proizveden od prirodnih materijala drva johe i topole, a modeli se povezuju ekološkim ljepilom na bazi vode koje je potpuno bezopasno za mališane. Brick by Brick je trenutno dostupan u 20 većih trgovina Offertissime diljem Hrvatske.

Više informacija o Brick by Bricku možete pronaći na Brick by Brick internetskoj stranici i Facebook stranici.