Hrvoje Dević, dosadašnji direktor Sektora svježe hrane u Poslovnom području tradinga i category managementa, postao je direktor Poslovnog područja maloprodaje, objavljeno je iz Konzuma. Dević je karijeru u Konzumu započeo 2008. godine, upravo u Poslovnom području maloprodaje na radnom mjestu područnog voditelja, a 2012. godine prelazi u Sektor svježe hrane kao voditelj kategorije.

Tijekom svoje dugogodišnje karijere u Konzumu pokazao je izvrsne organizacijske i upravljačke sposobnosti te iznimnu predanost uspjehu Konzuma, što će mu zasigurno pomoći u upravljanju najvećim Poslovnim područjem.

Tomislav Greganić, dosadašnji Senior voditelj kategorije u Sektoru svježe hrane, preuzima funkciju direktora Sektora svježe hrane. Greganić je zaposlen u Konzumu od 2003. godine, a gotovo cijelu svoju karijeru proveo je u Sektoru svježe hrane. Njegovo poznavanje svih segmenata asortimana svježe hrane te neprocijenjivo iskustvo u tom području, doprinijet će daljnjem razvoju kako Sektora svježe hrane, tako i Konzuma, zaključuje se u priopćenju.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!