Nakon izborne skupštine Udruge dobavljača Agrokora održane krajem prošle godine, sukladno statutu Udruge, u utorak 23. veljače održana je i sjednica Upravnog odbora s dnevnim redom koji je uključivao i izbor novog predsjednika Udruge. Članovi udruge su jednoglasno na funkciju novog predsjednika Upravnog odbora, a time i za predsjednika Udruge dobavljača Agrokora, imenovali Hrvoja Filipovića, predstavnika društva Granolio d.d.

Filipović je od samog osnivanja član Upravnog odbora Udruge osnovane s ciljem zaštite interesa dobavljača Agrokora, primarno u smislu provedbe Sudske nagodbe i naplate graničnog duga. Aktivno je sudjelovao u radu Upravnog odbora te je kao predstavnik Udruge sudjelovao u nizu pregovora u postupku izvanredne uprave.

Potreba za održavanjem izborne skupštine i sjednice Upravnog odbora te imenovanja novog predsjednika rezultat je činjenice da je članovima Upravnog odbora istekao mandat kao i činjenice da je dosadašnji predsjednik uprave Marin Pucar, nažalost, preminuo neposredno nakon održavanja izborne skupštine. Na izbornoj skupštini i nedavnom sastanku Upravnog odbora imenovani su sljedeći članovi Upravnog odbora Udruge: Roberto Škopac (Croatia osiguranje), Marica Vidaković (Kraš), Ivan Artuković (Franck), Alan Mravlinčić (Vindija), Dajana Mrčela (Saponia), Hrvoje Filipović (Granolio), Neven Vranković (Atlantic Grupa), Ante Oštarić (Paška sirana), Lana Habuš (Mlinar) te Davor Doko (Podravka), objavljeno je iz Udruge dobavljača Agrokora.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!