Agrokor je u dosadašnjem uspješnom poslovanju stvorio kvalitetan menadžerski tim, koji je odgovarao zadacima i izazovima tržišnog poslovanja.

agrokor1U skladu s novim trendovima u razvoju svojih kompanija, čije će se poslovanje u budućnosti sve više odvijati u virtualnom okruženju, kao i promjenama na tržištu, a na osnovi analize novih poslovnih zadataka i profila svojih vodećih kadrova, Agrokor je odlučio dodatno ojačati upravljačke timove izmjenama unutar menadžerske postave.

Tako će od 1. prosinca sadašnji direktor Tiska Dražen Kocijan preuzeti funkciju direktora društva Velpro-centar d.o.o., čiji se budući godišnji prihod procjenjuje na oko 4,5 milijarde kuna, a na njegovo dosadašnje mjesto direktora Tiska dolazi Hrvoje Kraljević, donedavni predsjednik Uprave Leda.

Poziciju predsjednika Uprave Leda preuzima Dario Vrabec, koji je do sada radio na poziciji direktora marketinga i razvoja u toj kompaniji.

Sadašnji predsjednik Uprave Agrokor trgovine Ivica Tomljenović preuzima funkciju izvršnog direktora centralne nabave u Agrokoru, a na njegovo mjesto, s menadžerske pozicije u Agrokor trgovini, dolazi Robert Jurišić .

Svi menadžerski timovi još će dodatno biti osnaženi novim članovima iz Koncerna, ali i izvan njega.