OstaloLifestyle & GadgetsHT B2RUN okupio cijelu poslovnu zajednicu na Jarunu

HT B2RUN okupio cijelu poslovnu zajednicu na Jarunu

Nakon Splita, Rijeke i Osijeka, došao je red na posljednje ovogodišnje izdanje poslovne utrke HT B2Run u Zagrebu. Peti je put da se ova najveća poslovna utrka trči u glavnom gradu, a ove se godine na novoj lokaciji, Jezeru Jarun, okupilo više od 8000 trkača iz 448 kompanija, koji su zajedno istrčali više od 40.000 kilometara te potrošili 2.625.000 kalorija. Ovogodišnji rekord po broju trkača zagrebačku utrku je smjestio tik iza njemačke, što ju čini drugom po veličini poslovnom utrkom u Europi. No, unatoč rekordnim brojevima, pravu pobjedu odnijeli su oni kojima u fokusu ovog sportsko-poslovnog događaja nije samo sport već prvenstveno zabava, druženje, team building i drugi aspekti važni za poslovne uspjehe.

Uzbuđenje se moglo osjetiti od samog starta, gdje su se trkači odlično zabavljali uz glazbu, pjesmu i ples, a i tijekom same utrke na kojoj su bodrili i navijali jedni za druge. Ples i dobra zabava nisu ostali rezervirani samo za start, odlična zabava nastavila se i nakon utrke na otoku Univerzijade gdje su se trkači okrijepili i odmorili, a nakon dodjele nagrada i zaplesali u odličnoj atmosferi.

Sve veći broj trkača u Zagrebu, ali i u drugim gradovima pokazuje nam da sve više poslodavaca prepoznaje dobrobiti koje aktivan način života ima na poboljšanje učinkovitosti zaposlenika. Na ovogodišnjoj utrci uvedena su nova pravila i nagrade, ali jedna stvar je ostala ista – odlična atmosfera i super zabava na visokom nivou. Nakon utrke, a prije početka zabavnog programa koji je organiziran za sve trkače, dodijeljene su u posebna B2Run priznanja na lokalnom nivou ali i ona na nacionalnom nivou. Naime, iako primarno nema natjecateljski karakter, HT B2Run osigurao je priznanja za trkače.

Priznanje za Najkreativniji tim na zagrebačkoj HT B2Run utrci osvojila je tvrtka Institut Ruđer Bošković & Ruđer Medikol Ciklotron koji su, po mišljenju stručnog kreativnog žirija, imali najbolji motivacijski slogan koji glasi: We are not running, this is just an experiment. Priznanje za NajFIT tim za mala poduzeća dobili su TMF Croatia d.o.o., za srednja poduzeća priznanje su dobili Degordian d.o.o. dok je priznanje za NajFIT veliko poduzeće dobila Rimac automobili d.o.o.

Najbrža udruga/klub ove godine je TK Maraton Krapina, najbrži obrt Stolarija i pilana Ratković, vl. Miljenko Ratković, najbolje malo poduzeće na ovogodišnjoj B2Run utrci je Keindl Sport trgovina d.o.o.; srednje je Dechatlon Zagreb d.o.o., dok je nagradu za najbrže veliko poduzeće odnijelo Vojno učilište Zagreb.

Uz nagrade koje se dodjeljuju na lokalnom nivou, nakon utrke u Zagrebu bit će dodijeljene i nagrade na nacionalnom nivou koje se temelje se rezultatima svih četiriju utrka zajedno, a o svečanost dodjele održat će se kada se obrade rezultati na razini cjelogodišnje serije utrka. Nagrade će se dodjeljivati u kategorijama: najbrži trkač i najbrža trkačica, najbrža državna institucija, najbrža IT firma, najbrži proizvođač pića, najbrži proizvođač hrane, najbrži medijski tim, najbrži MLADI LAVOVI, najmotiviraniji tim i najbolji navijački tim.

HT B2Run je od ove godine imao i humanitarni karakter, upravo zahvaljujući glavnom partneru utrke HT-u. Svi trkači – sudionici svojim su ‘trkačkim vremenom’ mogli učiniti dobro djelo. Tokom sve četiri utrke mjerilo se najbrže prolazno vrijeme svih trkača u sva četiri grada, a HT je najbrži grad odlučio nagraditi programom digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva. Do ovogodišnjeg humanitarnog cilja najbrže je dotrčao grad Split, čijim će stanovnicima tehnologija postati dostupnija i razumljivija, a samim time, poboljšat će se kvaliteta života.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...