Igračke koje čine razliku

U novom katalogu igračaka Kauflanda svatko može pronaći idealan dar za najmlađe, a pritom činiti i dobro djelo jer za svaku kupljenu drvenu igračku s certifikatom FSC iz kataloga, 5 kuna odvaja se za škole Sisačko-moslavačke županije

Dolaskom mjeseca studenog već se možemo početi veseliti, za neke, najljepšem periodu u godini: predblagdanskim i blagdanskim danima. Kako biste ove godine sve darove nabavili na vrijeme, Kaufland je već objavio online interaktivni katalog igračaka. Drvene igračke Kauflandovih vlastitih marki Kidland i Kuniboo posjeduju certifikat FSC što znači da podliježu strogim smjernicama za odgovorno gospodarenje šumama u cijelom svijetu.

Za svaku kupnju neke od upravo tih drvenih igračaka izdvaja se 5 kuna za donaciju kojom će UNICEF opremiti 10 osnovnih škole Sisačko-moslavačke županije didaktičko-senzoričkom opremom te educirati nastavnike o korištenju.

Osim ove humanitarne akcije, u razdoblju od 2. studenoga do 24. prosinca moguće je sudjelovati u velikoj nagradnoj igri koja cijelu obitelj može odvesti u Legoland.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakDruga generacija Uplift akademije 7. studenoga počinje s edukacijom
Sljedeći članakObjavljeni rezultati edukativne kampanje Biraj Zeleno kompanije Nestlé u Hrvatskoj