19.7 C
Zagreb
Nedjelja, 21. srpnja 2024., 04:10
VijestiSvijetInovacija - u supermarketu kupci sami beru svoju povrće

Inovacija – u supermarketu kupci sami beru svoju povrće

zona sul - fresh gardenPostoji li bolji način da ukažete svojim kupcima od kuda dolazi voće u supermarket od toga da ga oni sami u njemu i uberu? Vjerojatno ne.

Brazilski supermarket Zona Sul otkrio je način kako povećati prodaju povrća i kako ljude natjerati da ga više konzumiraju. Zapravo vrlo jednostavno. Postavili su “svježe vrtove” i dopustili kupcima da sami iščupaju glavicu luka, kupusa ili nekog drugog povrća, baš kako bi to učinili u vlastitom vrtu.

Iako povrće ne raste u supermarketu, pseudo vrt je postigao ono zbog čega je napravljen. “Kampanja je napravljena kako bi kupci shvatili da je povrće iz ovog supermarketa uvijek svježe, te još važnije, da je kompanija predana održivosti i visokoj kvaliteti hrane”, rekao je Nicolás Romanó, kreativni direktor agencije WMcCann koja je radila kampanju.

Još jedan dokaz da je kampanja bila uspješna je i povećanje prodaje povrća za 18 posto tijekom trajanja kampanje.

Najnovije objave

U PIK Vrbovec stiglo 12 novih MAN kamiona

S prosječno 9.000.000 km i 8.500 dostavnih mjesta godišnje, te frekvencijom dostava do šest puta tjedno, cilj je tvrtke osigurati hladni lanac i najviše...

izlog

BIPA je sada dostupna na Glovu, s brzom dostavom u 22 grada

Korisnici Glovo aplikacije imat će pristup preko 7000 proizvoda, u 15 različitih kategorija, uz brzu dostavu na njihova vrata za manje od 35 minuta Glovo,...