U Velpro centru na Jankomiru održano je javno izvlačenje nagradne igre ‘Lova do krova i Audi iz snova’ koja je izazvala veliki interes kod svih kupaca Plus marketa

Brojni kupci pridružili su se djelatnicima Velpro centra i partnerima koji su, pod budnim okom stručne komisije, izvukli sretne dobitnike fantastičnih nagrada.

Prvu nagradu Audi A3 osvojila je Božica Salaj iz Čepina, a drugu nagradu 100.000 kn na American Express kartici, osvojila je Marija Piskač iz Radovana. Ostale vrijedne nagrade osvojili su kupci diljem Lijepe naše, a imena dobitnika bit će objavljena u narednim danima na službenoj web stranici Velpro centra.

Velpro upućuje iskrene čestitke svim sretnim dobitnicima, zajedno sa partnerima projekta „Plus market“ koji su pružili podršku u realizaciji nagradne igre. 0d 2006. godine, kada je u prosincu otvoren prvi Plus Market, do danas otvoreno je ukupno 1100 prodajnih partnerskih mjesta, a Velpro je kroz godine oformio i poseban tim ljudi koji su u potpunosti posvećeni samom projektu.

Naime, od 1.400 zaposlenika, njih 140 u svakom trenutku stoji na raspolaganju svim kupcima.

U proteklih deset godina, Velpro je unaprijedio i vozni park postavivši nove standarde po pitanju specijaliziranih vozila i opremljenosti rashladnim uređajima, a formirana je i privatna robna marka Rial koja je savršenim omjerom cijene i kvalitete, vrlo brzo prepoznata i kod velikog broja kupaca.

Velpro je iznimno fokusiran na razvijanje noviteta i dugoročnih strategija koje za cilj imaju daljnju podršku, očuvanje i unapređenje poslovanja malih trgovaca u Hrvatskoj.