Jubilarnih 100 brojeva

Magazin Ja TRGOVAC krenuo je na svoj put u srpnju danas već davne 2010. godine i evo punih 100 brojeva kasnije srećemo se u ožujku 2021. godine. Iza nas je jedno turbulentno desetljeće u kojem smo svjedočili dugogodišnjoj recesiji, krizi Agrokora, a sada se evo navršava i godina dana od zloglasnog lockdowna. Kroz sve ove godine, kroz sve ove krize, naša su izdanja plovila neustrašivo naprijed kako bi dosegla tu famoznu brojku 100 koja nas čini ponosnima jer smo uvjerenja kako upravo takva opstojnost i konzistentnost najbolje govori o trudu koji ulažemo kako bismo na najbolji mogući način opravdali povjerenje koje nam Vi poklanjate, dragi čitatelji.

I stoga Vam u ime ovog našeg zajedničkog jubileja upućujem jedno veliko hvala te se u našoj maloj ali vrijednoj redakciji obvezujemo da ćemo nastaviti istim putem i u narednih 100 brojeva. Ipak, nadamo se da će taj put imati što manje rupa u obličjima recesija, potresa, pandemija i sličnih blagodati koje nikoga od nas u proteklom periodu nisu štedjele. Optimizam nema alternativu pa neka i ovaj naš mali primjer bude putokaz i ohrabrenje brojnim drugim vrijednim ljudima da se uz ustrajnost može puno toga stvoriti iz skromnih početaka.

Jedan od projekata koji je iznjedrio Ja TRGOVAC je i Zlatna košarica, nagrada koja prepoznaje najbolja ostvarenja u maloprodaji i industriji robe široke potrošnje, a koja je ove godine na programu 1. lipnja. Zlatna košarica u svom 6. izdanju dodjeljuje se najboljima u izuzetno izazovnoj 2020. godini u kojoj su sektori proizvodnje i maloprodaje robe široke potrošnje uistinu svima zorno pokazali koliko je to strateški važna djelatnost bilježeći pritom i zavidne poslovne rezultate. Zbog svih ovih razloga čvrsto vjerujem da ćemo zaprimiti i veliki broj prijava u idućim mjesecima kako bismo početkom lipnja proglasili laureate i istaknuli najzaslužnije primjere poslovanja ovih sektora.

Ali prije nego se odlučite u kojim ćete se od šest kategorija prijaviti, preporučujem vam na čitanje naše jubilarno izdanje u kojem donosimo nekoliko intervjua s domaćim i međunarodnim liderima, redovitu godišnju analizu tržišta gospodarskih vozila, pregled trendova u ekološkoj proizvodnji, ali i veliki prilog o nastupajućem blagdanu Uskrsa kojem se svi radujemo.

S tim pozitivnim mislima idemo dalje u nove izazove s nadom da će se i ova nesretna pandemija polako smirivati.
Do sljedećeg broja, pozdrav!

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!