Posebno izdanje Jacka Daniel’sa pripremljeno je u čast legendarnomu umjetniku koji je bio jedan od najvećih ljubitelja toga slavnog viskija

Na hrvatskome tržištu pojavilo se posebno izdanje poznatoga pića Jack Daniel’s pripremljeno u čast legendarnomu umjetniku Franku Sinatri koji je, kako je nedavno otkriveno, bio jedan od najvećih ljubitelja toga svjetski cijenjenoga viskija.

Jack Daniel’s obilježio je brojne trenutke života poznatoga pjevača i glumca. Sinatra ga je prije svakoga nastupa ispijao s tri do četiri kocke leda i zvao ga “pićem za gospodu” ili “nektarom bogova”, a čak je i na posljednji počinak Sinatra, poznat pod nadimkom Glas (The Voice), ispraćen s bocom Jack Daniel’sa pored sebe.

Posebno izdanje pripremljeno Sinatri u čast nazvano je Jack Daniel’s Sinatra Select. Osobitost toga pića, kažu znalci, krije se u njegovoj toploj jantarnoj boji te snažnomu karakteru koji mu daju ugodnu aromu dima te blag osjet vanilije. Za bogatstvo boje i okusa zaslužno je čuvanje u ručno izrađenim “Sinatrinim bačvama”, čije su stijenke prošarane dubokim brazdama u kojima se istančan okus viskija još jače stapa sa snagom i aromom hrastova drva.

Osim okusom Jack Daniel’s Sinatra Select ističe se i svojim pakiranjem. U elegantnoj crnoj kutiji smještena je boca od jedne litre, označena prepoznatljivom crnom naljepnicom s dodacima narančaste boje koju je Sinatra najviše volio. Dodatan stilski pečat daje naljepnica na kojoj je šešir fedora, omiljen Sinatrin modni dodatak po kojemu ga pamte svi naraštaji.

Čovjek koji je bio idolom svojega vremena i sinonimom za profinjenost živio je život punim plućima, samouvjereno i ležerno te je bio uspješan u svemu u čemu se okušao. Tajna se njegova stila skrivala u biranju samo najboljega za sebe i svoje prijatelje, bez ikakvih kompromisa, a toga se načela pridržavao i u odabiru najdražega pića, legendarnoga Jacka Daniel’sa.

PROMO