Jägermeister, najprodavaniji biljni liker na svijetu i broj 1 uvozni alkoholni brend u Hrvatskoj, ima novu ambalažu. Riječ je o tzv. NRC (Non Refillable Cap) bocama s novim zaštitnim čepom, čija je osnovna uloga sprječavanje bilo kakve manipulacije originalnim proizvodom i ponovnog punjenja praznih boca.

Zaštitni čep će biti apliciran na sve 0,7 l i 1,0 l boce, koje će se na hrvatskom tržištu pojaviti tijekom ovoga mjeseca.

Nove boce neće utjecati na promjenu jedinstvenog okusa omiljenog biljnog likera, ali će pridonijeti povećanju povjerenja potrošača u brend i kompaniju. Boce će biti prilagođene za korištenje i na tzv. Tap Machine uređajima u HoReCa segmentu.

“Ono što Jägermeister izdvaja od drugih biljnih likera, ali i ostalih vrhunskih alkoholnih pića, je njegov jedinstven i maksimalno prepoznatljiv okus. Tajna leži u receptu koji se nije promijenio otkako je izumljen prije više od 75 godina, a kombinira 56 različitih vrsta bilja, cvjetova te korijena i voća. Plasiranjem novih boca na domaće tržište želja nam je osigurati upravo tu jedinstvenu kvalitetu Jägermeistera na svim prodajnim mjestima u Hrvatskoj, kako u trgovinama tako i u HORECA kanalima. Na ovaj način naši potrošači mogu biti sigurni da kad na boci piše Jägermeister onda je u boci zaista najpoznatiji biljni liker na svijetu”, izjavio je Ivo Tudorić, brend menadžer Jägermeistera za Hrvatsku u tvrtki G3 Spirits.

Implementacija novog čepa, zbog povećanja troškova proizvodnje, dovest će do povećanja cijene 0,7 l i 1 l boca u maloprodaji, ali će i onemogućiti punjenje praznih boca, čime će se povećati zaštita potrošača.

Dodatno, uvedena novina trebala bi pozitivno utjecati i na jačanje prodajnih rezultata ionako najprodavanijeg uvoznog alkoholnog pića na domaćem tržištu.

Više informacija o novoj boci dostupno je na internetskoj stranici www.g3spirits.hr te na Facebook stranici Jägermeister Hrvatska.

PROMO