Jana – novi izgled etikete

U skladu s marketinškom kampanjom, u kojoj su obuhvaćene tri teme – hidratacija, detoksikacija i balans i etiketa prirodne izvorske vode Jana doživjela je transformaciju. Naime, sličicom i porukom na etiketi potrošaču se komuniciraju prednosti redovite konzumacije prirodne izvorske vode Jana.

Na etiketi, koja je tematski vezana uz hidrataciju, komunicirana je važnost svakodnevnog pijenja vode koja je ključ za hidrataciju iznutra dok njen nedostatak uzrokuje isušivanje i prerano starenje kože. Često se zanemaruje važnost konzumacije dovoljne količine vode i misli da je nanošenje kozmetičkih proizvoda za hidrataciju dovoljno da svojoj koži nadoknadimo vlagu. Međutim, upravo je hidratacija kože iznutra jedan od najvažnijih preduvjeta za lijepu, glatku i prvenstveno zdravu kožu. Kao i kod hidratantnih krema, i kod vode je potrebno voditi brigu o njenoj kvaliteti i mineralnom sastavu, a kao jedan od važnijih elemenata u njezi kože, spominje se silicij koji se nalazi i u prirodnoj izvorskoj vodi Jana. Silicij igra važnu ulogu u zdravlju, ljepoti i elastičnosti kože i čini sastavni dio makromolekula koje izgrađuju njeno vezivno tkivo, a uključen je i u složene reakcije obnove kolagena i elastina.

Jana&detox etiketa skreće pažnju na činjenicu da nam današnji način života, nepravilna prehrana i stres otežavaju prirodan proces čišćenja organizma. Prirodna izvorska voda Jana potiče izmjenu tvari, čisti nas i obnavlja iznutra i sastavni je dio pravilne prehrane. Kako kod detoksikacije moramo paziti da u svoj organizam unosimo što zdravije i prirodnije namirnice, iskonski čista i prirodna, bez ikakvih konzervansa i aditiva, izvorska voda Jana neizostavni je element u oslobađanju tijela od toksina.

Jana&balans naglašava činjenicu da pravilan balans vode u organizmu ključan za dobru formu i izgled. Osnovno pravilo kaže da je za unesenih 1000 kcal potrebno oko 1000 ml vode. Dnevno potrebna količina vode može se izračunati i tako da pomnožimo tjelesnu masu u kilogramima sa 0,3 dl. Kako bismo taj omjer održavali pod kontrolom koristan je redoviti unos čiste i prirodne vode.

Jana, iskonski čista i potpuno prirodna idealna je za održavanje dobre forme i izgleda jer sa svakom čašom doprinosi održavanju vitalnosti našeg tijela i vraća nam prirodnu ravnotežu vode u tijelu, zaključuje se u priopćenju iz Jane.