Više od 30,000 čitatelja reklo je svoje – u konkurenciji od čak 540 proizvoda Jana Voda s porukom ljubavi osvojila je treće zaredom prestižno priznanje za proizvod godine u kategoriji bezalkoholnih pića

Na dodjeli nagrada za najbolje proizvode na hrvatskom tržištu u 2016. godini nije bilo velikog iznenađenja u kategoriji bezalkoholnih pića.

Već treću godinu zaredom pobjedu je trijumfalno odnijela Jana Voda s porukom. U zagrebačkom hotelu Westin, između 540 proizvoda iz segmenta robe široke potrošnje za koje je glasalo preko 30,000 čitatelja i čitateljica portala žena.hr, ime i kvaliteta Jane Vode s porukom ljubavi još jednom su pronašli put do potrošača.

“Janine poruke ljubavi pokazale su se kao najbolji put i inspiracija svima nama da iz godine u godinu ustrajemo na približavanju Janinog brenda kako najširoj javnosti, tako i svakome kupcu individualno. Treće u nizu priznanje za proizvod godine dokaz je da smo u tome i uspjeli. Jednako tako, iznimno mi je drago podsjetiti na priznanje domaćih i svjetskih predstavnika struke, koji su u protekloj godini ovjenčali Janinu kampanju ‘Malena i Klepetan’ čitavim nizom nagrada što je rezultiralo i najnovijom edicijom, koju krase ilustracije upravo Malene i Klepetana”, izjavila je Jelena Slade Šilović, ispred Jane.

Jana nastavlja s porukama i u 2017. te zadnju ediciju bočica Jane krase ilustracije Malene i Klepetana, dok poruke potpisuje Ingrid Divković.

Time Jana nastavlja inspirirati i širiti ljubav, životni optimizam i nepokolebljivu vjeru u dobrotu.