JD u suradnji s Dada Group pokreće brzu dostavu

Novo partnerstvo kupcima JD-a omogućuje dostavu više od tri milijuna proizvoda iz trgovina uključenih u program i to sve unutar sat vremena od narudžbe

Kineska e-commerce platforma JD u suradnji s Dada Group ponudit će brzu dostavu za sve nužne proizvode. Kompanije će lansirati otprilike 100.000 online trgovina pod brendom JDDJ što uključuje i gotovo 100 lanaca supermarketa i trgovina poput Walmarta. Riječ je o proširenju inovativnog programa JD Omnichannel pokrenutog prošle godine koji objedinjuje nekoliko offline kanala i omogućuje dostavu direktno od JD-a čime se znatno poboljšava lanac opskrbe, a vrijeme dostave skraćuje na prosječno dva sata.

Novo partnerstvo kupcima JD-a omogućuje dostavu više od tri milijuna proizvoda iz trgovina uključenih u program i to sve unutar sat vremena od narudžbe. Neki će proizvodi biti dostavljeni i za samo 15 minuta.

Omnichannel Fulfillment program privukao je mnoge brendove, a među njima i Coca-Colu, Nongfu Spring, P&G, C’est bon i Budweiser. Mreža pokriva fizičke trgovine u 242 grada širom Kine.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!