jeronim-panduric-eurovoce-largeJeronim Pandurić, diplomirani ekonomist, od 1. ožujka novi je direktor tvrtke Eurovoće iz Orahovice, vodećeg hrvatskog industrijskog prerađivača voća i povrća.

Novi direktor dolazi iz Donjega Miholjca, a u posljednjih pet godina radio je kao direktor Zagrebačke banke Korporativnog centra Slavonski Brod.

Na vodeće mjesto Eurovoća dolazi s ciljem da pojača menadžerski tim tvrtke koja snažno povećava volumen svoga poslovanja. Pandurić ističe da je dolazak na to mjesta za njega “veliki izazov rada u realnom sektoru”.

Od samog početka vođenja tvrtke od novog se direktora očekuje proširenje prodajnih tržišta, posebno inozemnih, a u cilju da se dostigne što veća iskoristivost velikih proizvodnih kapaciteta grupacije nastalih nakon prošlogodišnje akvizicije slatinske Marinade te Nove Đakovčanke.

Dosadašnji direktor Željko Jurkin, koji je vodio tvrtku od osnivanja prije deset godina, ostaje u Eurovoću gdje će fokus njegova djelovanja biti na unapređivanju tehnologije proizvodnje.