JTI proglašen vrhunskim poslodavcem

Izuzetna posvećenost zaposlenicima i kontinuirano ulaganje u njihov rast i razvoj čini Japan Tobacco International (JTI) jednom od rijetkih kompanija koja godinama unazad uspješno privlači i zadržava talentirane ljude, priopćeno je iz JTI-a

Kompanija Japan Tobacco International u Hrvatskoj je po prvi put dobitnik prestižnog Top Employer certifikata koji se dodjeljuje kompanijama na osnovi rezultata o najboljim praksama u području ljudskih resursa. Izuzetna posvećenost zaposlenicima i kontinuirano ulaganje u njihov rast i razvoj čini Japan Tobacco International (JTI) jednom od rijetkih kompanija koja godinama unazad uspješno privlači i zadržava talentirane ljude, priopćeno je iz JTI-a.

Milena Rajić, direktorica Odjela za zaposlenike i korporativnu kulturu u JTI, izjavila je: “Ljudi čine srž svake kompanije i iz tog razloga, iz godine u godinu, sebi postavljamo vrlo ambiciozne ciljeve, nastojeći svojim zaposlenicima pružiti mogućnosti za rast i razvoj na svim razinama. Izuzetno smo ponosni na činjenicu da je Top Employers Institut po prvi put prepoznao naš trud i zalaganje u Hrvatskoj. Mi ćemo se truditi da proces upravljanja ljudskim resursima podignemo bar za još jednu stepenicu više do sljedeće godine”.

Zaposlenici u kompaniji JTI svakodnevno su motivirani mnogim benefitima. Privatno zdravstveno osiguranje za zaposlenike i članove njihove uže obitelji, mogućnost napredovanja i usavršavanja u zemlji i u inozemstvu i fleksibilno radno vrijeme samo su neki od njih.

“Kompanija JTI je, uprkos izazovima koje je donijela još jedna zahtjevna godina, ponovo dokazala da je za nju prioritet ulaganje u zaposlenike i njihovo zadovoljstvo na radnom mjestu. S ponosom objavljujemo ovogodišnje dobitnike i čestitamo organizacijama koje su certificirani kao vrhunski poslodavci kroz program Top Employers Instituta”, zaključio je David Plink, generalni direktor Top Employers Instituta.

Kliknite za najnovije vijesti, analize i istraživanja u vašem sandučiću!

Prethodni članakSmarter: Nužno poticati mlade poljoprivrednike
Sljedeći članakZvijezda donirala 100.000 kuna Hrvatskoj zajednici za sindrom Down