AGRA JuicyOsvajanjem velike zlatne medalje, kao i dvije zlatne te po jedne srebrne i brončane medalje, potvrđena je najviša razina kvalitete Juicyjevih voćnih sokova kao i pozicija jednog od vodećih proizvođača u regiji.

Juicy, vodeći domaći brend voćnih sokova i napitaka te jedan od vodećih u regiji, u sklopu 54. međunarodnog prehrambenog sajma AGRA u Gornjoj Radgoni na stručnom kušanju uzoraka sokova raznih proizvođača kvalitetom proizvoda oduševio je članove komisije te je osvojio nekoliko prestižnih nagrada za kvalitetu proizvoda.

Veliku zlatnu medalju tako je osvojio Juicy Ananas 100%, zlatnu medalju osvojili su Juicy naranča 100% i Juicy gusta višnja/jabuka, srebrna medalja pripala je voćnom soku Juicy marelica nektar 40%, dok je Juicy jabuka 100% osvojio brončanu medalju.

Ispitivanje proizvoda održano je na 20. međunarodnom ocjenjivanju kvalitete voćnih sokova, pića i flaširanih voda AGRA 2016. U ocjenjivanju je sudjelovao 21 proizvođač iz Austrije, Češke, Hrvatske i Slovenije, a šesteročlana stručna komisija ispitala je i ocijenila ukupno 95 uzoraka različitih proizvođača iz tih zemalja. Juicy je u ispitivanju sudjelovao s pet voćnih sokova iz svojeg asortimana i za sve prijavljene sokove osvojio medalje, što na najbolji način dokazuje najvišu razinu kvalitete proizvoda.

AGRA-ine medalje među najutjecajnijim su međunarodnim priznanjima za kvalitetu u regiji jer testiranja vrše vrhunski neovisni ispitivači, i to metodom slijepog kušanja.

Među potrošačima širom regije, Juicy je prepoznat upravo po visokoj kvaliteti svojih proizvoda, a ugledna priznanja i nagrade za kvalitetu poput ovih osvojenih na AGRA-i to i dokazuju. Ujedno, one još više obvezuju na poštivanje najviših kriterija u svakom dijelu proizvodnog postupka, a Juicy oduvijek inzistira na najvišoj kvaliteti sirovina, proizvodnog procesa i finalnih proizvoda na policama trgovina i u kafićima, kao i na izgradnji odnosa povjerenja sa svojim kupcima na svim tržištima.

Osim medalja osvojenih na AGRA-i u Sloveniji, Juicy je ovih dana dobio i renomirani međunarodni certifikat IFS Food za svoju tvornicu u Kreševu, u BiH. Njime se potvrđuju najviši standardi u upravljanju kvalitetom tijekom čitavog proizvodnog procesa čime se samo još jednom dokazala najviša kvaliteta Juicyjevih proizvoda.