Malena samaPlanetarno poznata roda Malena iz hrvatskog mjesta Brodska Varoš još jednu će zimu provesti sama, u društvo domara Stjepana, budući je njezin Klepetan danas otišao na jug.

Samo nekoliko mjeseci nakon što su Hrvatska i svijet s nestrpljenjem pratili veliku i na trenutke neizvjesnu priču o hrvatskoj rodi Malenoj i povratku njezina voljenog Klepetana s juga, svijet ovih dana svjedoči još jednom nastavku ove ljubavne priče.

Naime, završetkom ljeta došao je trenutak u kojem je Klepetan ponovno krenuo prema jugu nakon čega Malena ostaje u Hrvatskoj sa svojim životnim čuvarem i domaćinom, umirovljenim školskim domarom Stjepanom Vokićem iz malog mjesta Brodski Varoš na istoku Hrvatske.

Osim u globalnoj pažnji koju svakodnevno izaziva, ova bezgranična ljubav dvije rode – Malene i Klepetana kao i rode i čovjeka – Malene i Stjepana, ove je godine ostvarila i veliki uspjeh na reklamnom festivalu u Cannesu.  Tamo se kampanja „Jana voda s porukom – Wining of Love“ zasnovana na ljubavi i likovima Malene i Klepetana plasirala u finale reklamnog Oscara među pedesetak radova pristiglih iz cijele regije i čak 45.000 radova iz cijeloga svijeta.

Potvrda je ovo kako je Jana s porukama ljubavi postavila nove standarde u oglašavanju i komunikacijama te da je ova ljubav – između dvije rode kao i između rode i čovjeka koji brine o njoj već 23 godine, zaživjela i izvan granica Hrvatske. Ova ljubav koja ne poznaje granice upravo je zahvaljujući Jani inspirirala mnoge i samoj ljubavi dala novo značenje omogućivši Jani da kroz svoj projekt “Voda s porukom ljubavi“ pokaže iskrenu i pravu ljubav.

S dolaskom jeseni ljubav Malene i Klepetana možda na neki kraći, zimski period dolazi na kušnju no 23 puta do sada Malena i Klepetan su, zahvaljujući svom prijatelju Stjepanu, a od ove godine i Jani, dokazali kako je ljubav jača od svega i kako prava i iskrena ljubav uvijek pobjeđuje i živi vječno.