26.6 C
Zagreb
Četvrtak, 25. srpnja 2024., 20:41
Tržišne komunikacijeKarlovačko crno osvojilo zlatnu medalju Gold Brewer's Seal

Karlovačko crno osvojilo zlatnu medalju Gold Brewer’s Seal

Karlovačko crno osvojilo je zlatnu medalju Gold Brewer’s Seal u kategoriji posebnih tamnih piva na priznatom međunarodnom pivskom natjecanju održanom u sklopu 26. Međunarodnog pivskog festivala Budweiss 2016.

karlovacko-crno-thumb 300Radi se o certificiranoj nagradi koja se dodjeljuje na jednom od najstarijih i najprestižnijih natjecanja u Europi, a elementi koji se ocjenjuju pri kušanju piva su sljedeći: okus, miris, punoća, gorčina i aftertaste. Natjecanje se održalo početkom veljače u gradu České Budějovice, a stručni žiri koji je ocjenjivao piva sastojao se od priznatih međunarodnih stručnjaka iz područja pivarstva.

Na ovogodišnje pivsko natjecanje svoje proizvode je prijavilo 237 pivovara iz 23 zemlje iz cijelog svijeta, a u 29 kategorija za nagrade se natjecalo 1.080 piva različitih vrsta: lager, ale, stout, porter, pšenična i ostala piva. U kategoriji posebnih tamnih piva natjecalo se 15 piva.

Karlovacko crno osvojilo zlato“Iznimno smo ponosni što je naš proizvod osvojio zlato na ovako prestižnom natjecanju. Karlovačko crno član je našeg portfelja od kraja 2012. godine, a u njegovo stvaranje ulažemo strast i umijeće. Pripravljamo ga od čak tri vrste slada – svijetlog ječmenog slada, prženog karamelnog ječmenog slada i prženog tamnog ječmenog slada – a sadržava i ječam s hrvatskih polja. Ova nagrada još je jedna potvrda njegove kvalitete te veliko priznanje timovima koji rade na ovom brendu, ali i svim zaposlenicima kompanije. Našim potrošačima pružamo samo najbolje, a ovo je dodatni poticaj da tako nastavimo i u budućnosti”, poručuje predsjednica Uprave kompanije Heineken Hrvatska, Branka Slaveska.

Ova medalja pridružuje se ostalim zlatnim medaljama koje je Karlovačko pivo već ranije osvojilo. Tako je 2005. nagrađeno tzv. “pivskim Oscarom“ na međunarodnom natjecanju ‘‘’The Brewing Industry International Awards“, a 2011. je na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu osvojilo zlatnu medalju u kategoriji lager piva.

Najnovije objave

Nestlé u prvom polugodištu bilježi organski rast od 2,1%

Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prvih šest mjeseci 2024. godine. Organski rast iznosi 2,1% od čega 0,1% dolazi iz realne interne stope rasta...

izlog

50 years of UNCONDITIONAL LOVE

UNCONDITIONAL slavi 50 godina izvrsnosti u industriji kućnih ljubimaca S ponosom objavljujemo da je UNCONDITIONAL, pionir u industriji kućnih ljubimaca, proslavio svoju zlatnu obljetnicu -...