kamion-internet-17Konzum internet prodavaonica od danas je dostupna i na području Osijeka i okolice, priopćeno je iz Konzuma.

Tako će nakon postojećih područja dostave u Zagrebu, Rijeci i Splitu, ovaj trgovački lanac omogućiti i stanovnicima osječkog područja novi način kupnje koji pruža brojne prednosti. Na jednostavan i praktičan način kupci od sada mogu naručivati proizvode iz širokog asortimana od 20.000 proizvoda, od onih prehrambenih do svih ostalih kućnih potrepština.

Za realizaciju narudžbe u Konzum internet prodavaonici dovoljno je registrirati se na internetskoj stranici, odabrati željene proizvode, staviti ih u virtualnu košaricu i zaključiti narudžbu.

Kupci se pritom mogu odlučiti za način plaćanja koji im najviše odgovara – plaćanje prilikom dostave gotovinom, kreditnim i debitnim karticama ili kreditnim karticama putem interneta.

Konzum je prvi trgovački lanac koji je uveo ovu uslugu u Osijeku, a dostava pokriva područje Osijeka i okolice, uključujući i područje Belišća, Valpova, Darde, Bilja, Petrijevaca, Bizovca, Koške, Čepina, Vuke, Ernestinova, Tenje, Antunovca, Bijelog Brda, Čeminca i Jagodnjaka, navode iz Konzuma.

Usluga je dostupna od 0 – 24 sata, a isporuke se obavljaju najranije sljedeći dan. Narudžbu je moguće napraviti i do sedam dana unaprijed. Naručena roba se dostavlja radnim danom od 9 do 21 sati te subotom i nedjeljom od 9 do 15 sati, minimalan iznos narudžbe je 200 kuna, a za iznose iznad 500 kuna dostava je potpuno besplatna, napominje se.

Osim za narudžbe koje kupac može izvršiti za svoje kućanstvo, ističu iz Konzuma, kupnja putem internet prodavaonice posebno je pogodna ukoliko korisnik želi iznenaditi svoje najbliže – roditelje i prijatelje ili umjesto njih obaviti kupnju. Konzumov djelatnik dostavit će naručenu robu direktno do vrata kupca ili na adresu osobe za koju je narudžba izvršena, u točno dogovorenom terminu koji kupac odabere.

Korisnici MultiPlusCard kartice, kupujući putem interneta, također mogu sakupljati nagradne bodove. Dovoljno je prilikom registracije upisati broj svoje MPC kartice, a bodovi će se automatski obračunavati, dakle karticu nije potrebno dodatno davati dostavljaču.

Internet kupnja svim svojim kupcima omogućuje uštedu vremena i truda te bolju kontrolu troškova, budući da u svakom trenutku imaju omogućen uvid u sadržaj i iznos svoje košarice, zaključuje se u priopćenju Konzuma.