ribarnica-konzumRibu treba jesti dva puta tjedno, pa se zaputite u Konzum ribarnicu i iskoristite posebnu akcijsku ponudu svježe ribe i morskih plodova uz cijene niže i do 30 posto.

Zavirite u posebnu akcijsku ponudu svježe ribe morskih plodova u svim Konzum ribarnicama koja vas očekuje od 10. veljače.

Uz cijene niže i do 30 posto, odaberite svježe namirnice za pripremu najfinijih ribljih specijaliteta.

Jela od ribe tradicionalno se pripremaju u korizmi. Fine riblje juhe, rižota i tjestenine s kozicama, dagnjama, miješanim morskim plodovima, svježa riba uz lagane povrtne priloge neka se nađu i na vašem stolu.

KATALOGRaznolika prehrana temelj je za očuvanje zdravlja i vitalnosti organizma, a riba je neizostavan dio uravnotežene prehrane s brojnim koristima za zdravlje. U svakoj životnoj dobi, prehrana bogata ribom čini našem tijelu dragocjenu membranu od brojnih bolesti i neželjenih zdravstvenih tegoba, stoga se preporučuje ribu konzumirati najmanje dva puta tjedno.

Konzum ribarnica nudi dnevno svježu ribu, s naglaskom na jadransku ribu određene sezone ulova. Garancija svježine i kvalitete suradnja je Konzuma s više desetaka domaćih dobavljača od Istre do krajnjeg juga Hrvatske. Na vama je uz pomoć naših djelatnika odabrati pravu ribu za recept koji ste odabrali, očišćenu i po potrebi već filetiranu. Način na koju ćete ju pripremiti ovisi o vama i o ukusu vaših najmilijih.

PROMO