Pivovarna Laško prošle je godine obilježila 185. godišnjicu postojanja, a Laško pivo jedno je od najstarijih i najpoznatijih marki u Sloveniji i regiji.

Pivovarna Laško danas je jedna od najmodernijih pivovara u Europi, a pivo i danas proizvodi po staroj recepturi od prirodnih sastojaka, bez umjetnih dodataka.

Laško pivo izvozi se na više od 20 različitih stranih tržišta, a hrvatsko tržište jedno je od važnijih za Pivovarnu Laško.

Prošle godine je na prestižnom međunarodnom natjecanju Monde Selection Laška Pivovarna osvojila tri zlatne i jednu srebrnu medalju. Također, od 2009. godine brend Laško nosi titulu “Trusted Brand”, kao najpouzdanija marka u kategoriji piva u Sloveniji.

U asortimanu Pivovarne Laško nalaze se Laško Zlatorog pivo, Laško Club pivo, Laško Light pivo, Laško Dark pivo, Eliksir pivo, svjetlo pivo Jubilejnik, Exsport pils piva, voda Oda te Bandidos – trend piće za mlade.

Brend Bandidos je pivo s okusom koje je na tržištu prisutno već osam godina i zahvaljujući marketinškoj strategiji i podršci vrlo je dobro prihvaćeno, posebno među mlađom populacijom.

Iz Pivovarne Laško poručuju da će i u budućnosti tržištu nuditi kvalitetne i inovativne proizvode koji će u najvećoj mjeri zadovoljavati potrebe potrošača.